Warning: Undefined array key "ALL_HTTP" in /customers/5/7/5/hoonhout.eu/httpd.www/bram/browserdetect.php on line 29 Warning: Undefined array key "type" in /customers/5/7/5/hoonhout.eu/httpd.www/bram/collink.php on line 1 Damstede Rooster Checker Warning: Undefined array key "type" in /customers/5/7/5/hoonhout.eu/httpd.www/bram/index.php on line 47
Warning: Undefined array key "type" in /customers/5/7/5/hoonhout.eu/httpd.www/bram/form.php on line 15 Warning: Undefined array key "leerlingnr" in /customers/5/7/5/hoonhout.eu/httpd.www/bram/form.php on line 29 Warning: Undefined array key "ALL_HTTP" in /customers/5/7/5/hoonhout.eu/httpd.www/bram/browserdetect.php on line 29
Leerlingnummer:


Member of The Internet Defense League

Damstede Rooster Checker

Welkom bij de roosterchecker. Hier kan je als leerling van Damstede, Amsterdam je leerlingnummer invullen en dan krijg je meteen je rooster te zien. De site zal vervolgens op je computer opslaan wat je hebt ingevuld en zal het (als het goed is) de volgende keer dat je hier komt automatisch invullen.
De site is speciaal ontworpen voor gebruikers van mobiel internet. Dus ook snel en gemakkelijk te gebruiken vanaf je Android, iPhone, Blackberry, of iPod of andere smartphone.

LAATSTE NIEUWS: Layout gefixt! Roosters moeten er weer normaal uitzien! (23/9/2013)


Opmerking: De roosters die hier getoond worden zijn dezelfde als op de originele roosters op de website van Damstede. Als hier geen roosterwijzigingen staan, betekent dat alleen dat de roostermaker de wijzigingen nog niet ingevoerd heeft. Dus als de roosterwijzigingen er pas heel laat staan, is dat NIET onze schuld, maar zijn de roosterwijzigingen gewoon nog niet verstuurd.

Disclaimer:
Op je eigen rooster staan niet alle bijzonderheden van de roosterwijzigingen (je weet wel, die dingen die vlak boven de roosterwijzigingen staan). Dus als je daar iets op mist is het niet onze schuld! ;)

© 2024 by Bram Hoonhout (& Bas van den Heuvel)
Vragen of operkingen? Mail naar: koaieusproductions[at]gmail.com